Fortell oss hva du synes om elektriske kjøretøyer!

Sign up for daily news updates from CleanTechnica on email. Or follow us on Google News!

Siden 2016 har vi i CleanTechnica utgitt årlige rapporter som omhandler eiere av elektriske kjøretøy. Rapportene forteller om hva verden mener om elektriske biler, hvilke elektriske kjøretøy de har, hvilken bil som sannsynligvis blir den neste de kjøper eller leaser, hvordan de opplever ladesituasjonen, hvilke funksjoner de ser etter i bilen, og mye annet. Vi stiller også lignende spørsmål til bileiere som ikke kjører elbil, for bedre å kunne forstå det fremtidige markedet. Vi synes dette er fascinerende forskning! Hvert år deler vi resultatene med alle som følger CleanTechnica, etter at den fullstendige analysen er fullført gjennom artikler og en fullstendig rapport tilgjengelig for forskere, bransjen og bedriftskunder.

Ta undersøkelsen her!

Tesla Model S image by Kyle Field || CleanTechnica

For øyeblikket holder vi på med den største undersøkelsen vi noen gang har hatt, og vi trenger din hjelp! Siden antall personer som kjører elbil dette året, har vokst, er vi ekstra spente på å se resultatene og hvordan de har endret seg over tid.

Vi har to store bedriftssponsorer med oss i år – CATL, en gigant innen elbilbatteri, og Volta, en leder innen lading – som gjør det mulig for oss å foreta en profesjonell undersøkelse med et bredt tilfeldig utvalg i USA for å sammenligne med våre egne undersøkelser av elbileiere. Sponsorene setter oss også i stand til å samle inn mer viktig data fra en håndfull europeiske land – Nederland, Norge, Frankrike, Tyskland og Storbritannia. Prosessen med å sammenligne elbileiere på tvers av alle disse landene blir enormt spennende.

Markedene for elbil i Frankrike, Tyskland, Norge, Nederland og Storbritannia er ganske forskjellige. Vi er kjempenysgjerrige på å se variasjonene i svarene vi får inn.

Hvis du eier en elbil (eller flere enn én), hadde vi satt stor pris på om du kunne ta én eller flere av spørreundersøkelsene (gruppert etter land) som står nedenfor!

Hvis CleanTechnica er helt nytt for deg eller du ikke har lest artiklene vi har publisert de siste 6 månedene, kan du bla gjennom arkivene til vår rapport på elbileiere for 2018 for å utforske tidligere funn. (Men hvis du fullfører undersøkelsen for 2019, må vi be deg om å fullføre den undersøkelsen først.)

Og føl deg fri til å dele dette med dine elbilvenner!

Ta undersøkelsen her!


Doe de enquête hier — Nederland!

Répondez au sondage ici — France!

Nehmen Sie an der Umfrage hier teil — Deutschland!

UK: Take the Survey here

North America: Take the Survey here

 


Have a tip for CleanTechnica? Want to advertise? Want to suggest a guest for our CleanTech Talk podcast? Contact us here.

Latest CleanTechnica TV Video


Advertisement
 
CleanTechnica uses affiliate links. See our policy here.

Andrea Bertoli

I'm a marketing and sales professional focused on mission-driven businesses. I'm a journalist, green investor, wellness educator, surfer, and yogi. Find delicious food and wellness stuff on my Instagram @VibrantWellness.

Andrea Bertoli has 119 posts and counting. See all posts by Andrea Bertoli