Vertel ons wat u vindt van elektrische voertuigen!

Sign up for daily news updates from CleanTechnica on email. Or follow us on Google News!

Elk jaar sinds 2016, heeft CleanTechnica jaarrapporten van bestuurders van elektrische voertuigen gepubliceerd. Deze rapporten vertellen ons, hoe de wereld over elektrische voertuigen (EV’s) denkt, welke EV’s ze rijden, wat ze verwachten als ze hun volgende voertuig kopen of leasen, het opdoen van ervaringen, welke functies ze in hun voertuig willen hebben etc. We stellen ook soortgelijke vragen aan bestuurders die geen EV rijden om de toekomstige markt beter te zien. We denken dat het een interessant onderzoek is! Elk jaar delen we de resultaten met de CleanTechnica-gemeenschap nadat de volledige analyse is uitgevoerd via artikelen en met een rapport wat beschikbaar is voor de onderzoekers, industrie en zakelijke klanten.

Doe de enquête hier!

Vandaag loopt ons grootste onderzoek ooit en we hebben uw hulp nodig! Met zoveel meer mensen die dit jaar elektrisch rijden, zijn we vooral benieuwd om de resultaten te zien en hoe ze zijn veranderd gedurende de tijd.

We hebben twee zakelijke hoofdsponsors dit jaar — EV accu-gigant CATL en leidinggevend EV-oplader Volta — wat ons in staat stelt om een breed, willekeurig, professioneel uitgevoerd onderzoek in de Verenigde Staten te houden om te vergelijken met onze eigen onderzoeken van EV-bestuurders. Met deze sponsors zijn we ook in staat om meer belangrijke gegevens te verzamelen van verschillende Europese landen — Nederland, Noorwegen, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het is zeer interessant om grondige vergelijkingen te maken met bestuurders van EV’s in deze verschillende landen.

De Franse, Duitse, Noorse, Nederlandse en Britse markten van EV’s zijn in werkelijkheid totaal verschillend van elkaar, dus we zijn heel nieuwsgierig naar de verschillende reacties.

Als u een elektrische auto rijdt (of meer dan een), zullen wij het erg waarderen indien u een of meer van onderstaande onderzoeken (per land gegroepeerd) kunt uitvoeren!

Als u nieuw bent bij CleanTechnica of elk afzonderlijke artikel niet gelezen hebt wat we de afgelopen 6 maanden hebben gepubliceerd, dan kunt u de archieven van ons bestuurdersrapport 2018 EV doorlopen om eerdere bevindingen te onderzoeken. (Als u het onderzoek 2019 toch hebt uitgevoerd, wil ik u verzoeken om eerst het onderzoek uit te voeren. Wij moedigen je ook aan om met andere vrienden van de EV te delen!)

Doe de enquête hier!


Répondez au sondage ici — France!

Nehmen Sie an der Umfrage hier teil — Deutschland!

UK: Take the Survey here

North America: Take the Survey here


Have a tip for CleanTechnica? Want to advertise? Want to suggest a guest for our CleanTech Talk podcast? Contact us here.

Latest CleanTechnica.TV Video


Advertisement
 
CleanTechnica uses affiliate links. See our policy here.

Andrea Bertoli

I'm a marketing and sales professional focused on mission-driven businesses. I'm a journalist, green investor, wellness educator, surfer, and yogi. Find delicious food and wellness stuff on my Instagram @VibrantWellness.

Andrea Bertoli has 119 posts and counting. See all posts by Andrea Bertoli